Kisbabát vár Channing Tatum exfelesége: Jenna Dewan állapotos

várandós Jenna Dewan-Tatum Channing Tatum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél évvel ezelőtt jelentette be Jenna Dewan és Channing Tatum, hogy elválnak útjaik. A fél világot lesújtotta a hír, ugyanis Hollywoodban igazi álompárnak számítottak.

Jenna és Channing is hamar megtalálták az új társukat. Míg a sármos színész Jessie J énekesnővel alkot egy párt, addig Jenna a színész, Steve Kazee személyében találta meg a boldogságot. A szexi sztármami olyannyira biztos új kapcsolatában, hogy már kisbabát is vár tőle. A hírt hivatalosan is megerősítették - írta meg a People magazin.

A nap cukisága: így puszilja Kiss Ramónát kisfia - fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190924-a-nap-cukisaga-igy-puszilja-kiss-ramonat-kisfia-foto.htmlKiss Ramóna édes videót osztott meg kisfiáról.CsaládOrigoCurtis az apaságról beszélt: "Ez egy csoda."http://www.life.hu/csalad/20190924-curtis-az-apasagrol-beszelt-ez-egy-csoda.htmlCurtis Ábel Anita műsorában az apaságról vallott.CsaládOrigoIlyen a magas emberek élete a valóságban - Fotókhttp://www.life.hu/csalad/20190923-ilyen-a-magas-emberek-elete-a-valosagban-fotok.htmlNálad ritkább a levegő? Kosarazol? Gyerekként is ekkora voltál? Hasonló kérdéseket egészen biztosan sok, az átlagosnál magasabb nő és férfi fel tudna sorolni. Legtöbbjük azonban már fel sem veszi ezeket, inkább csak mosolyog rajtuk és folytatja tovább a napját. CsaládOrigoDwayne Johnson a kislányával teázik - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190923-dwayne-johnson-a-kislanyaval-teazik.htmlElképesztően aranyos fotót tett közzé Dwayne Johnson: megmutatta, hogyan teázik kislányával. Család--Gyermekélet milliókban mérve - Fogjunk össze Zente gyógyulásáért!http://www.life.hu/csalad/20190922-gyermekelet-milliokban-merve-fogjunk-ossze-zente-gyogyulasaert.htmlPár nap leforgása alatt rengeteg magánember, vállalkozás és oldal karolta fel Zente történetét. Családja ugyanis a nyilvánossághoz fordult, hogy fiuk életét megmenthessék. A másfél éves magyar kisfiú egy igen ritka betegségben szenved, és csak egy mérhetetlenül drága kezeléssel lenne esélye az életre. CsaládOrigoBántalmazták a szülei, kiugrott a 9. emeletről a kisfiú: azonnal meghalthttp://www.life.hu/csalad/20190922-bantalmaztak-a-szulei-kiugrott-a-9-emeletrol-a-kisfiu-azonnal-meghalt.htmlFolyamatosan bántalmazták a szülei az ukrán kisfiút, a 8 éves Antont. A gyerek nem bírta tovább a szenvedést, és kiugrott a 9. emeleti lakásuk ablakából. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.