Heti trendjelentés: Angelina Jolie a világ legszebb ruháját viselte

trendjelentés Angelina Jolie vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget értek az őszi divathetek, és a filmiparban is kisebb volt a zsongás ezen a héten. Azért szerencsére így sem maradtunk csodaszép ruhák nélkül, mutatjuk is a legemlékezetesebb darabokat!
  • Múlt héten sem győztük dicsérni a vörös szőnyegen egyébként már régen látott Angelina Jolie-t, aki manapság a Demóna második részének premiervetítésein tűnik fel csodaszép ruhákban. Ezúttal a múlt heti választásait is lepipálta, a film európai premierjén Londonban egy káprázatos, valóban meseszép estélyit viselt, amit természetesen a Ralph & Russo álmodott meg.
Angelina Jolie Forrás: Getty Images
  • A legizgalmasabb ruhákat egyébként ez a londoni premiervetítés tartogatta, a másik főszereplő, Ellen Fanning is egy nagyon különleges darabot viselt. Az Armani Privé estélyi egy anyagaiban és sziluettjében is figyelemre méltó megoldásokat hozott, és jól is állt a színésznőnek ez a stílus.
Ellen Fanning Forrás: Getty Images
  • Még mindig Demóna, és még mindig London, ugyanis Michelle Pfeiffer Monique Lhuillier ruhája mellett sem tudunk elmenni szó nélkül. A bársony az őszi-téli szezon nagy kedvence, és ezzel a kék színnel nagyon jó párosítás volt. A szabását is szerettük a ruhának, ami klasszikus és elegáns vonalakat adott.
Michelle Pfeiffer Forrás: Getty Images
  • Nem vörös szőnyeges esemény volt, mindössze egy beszélgetésre volt hivatalos Nina Dobrev, aki ennél fogva egy egyszerűbb öltözéket viselt, de igazán jól megválasztva. Jól állt a színésznőnek ez a pasztell outfit, amit jól kiegészített az élénk rúzs és a mélyzöld táska.
Nina Dobrev Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.