Kulcsár Edina és Csuti második babájukat várják. Bár nem tervezték, hogy ilyen hamar újra szülők lesznek, boldogságuk így is határtalan. Egy különleges baba bulin tudatták közeli hozzátartozóikkal, kislányt vagy kisfiút várnak-e.

Manapság egyre elterjedtebb az úgynevezett gender buli, ahol a szülők családtagjaikkal és barátaikkal együtt tudják meg a baba nemét egy-egy vicces feladat elvégzése után. Kulcsár Edina és Csuti is ezt a módszert választotta. Az erről készült videót meg is osztották követőikkel közösségi oldalaikon. Kiderült, hogy Edina kislányt hord a szíve alatt.

 "Október 20. ( vasárnap ) ~ Amikor meghívtuk a családot és a barátokat, azt mondtuk nekik, hogy a rendezvény szervezők, akik nagyon a szívünkhöz nőttek, szeretnének nekünk kedveskedni egy kis családi eseménnyel. A legtöbben még azt sem tudták, hogy ismét babát várok, tehát elsőként ezt a hírt osztottuk meg a szeretteinkkel, majd jött egy kis tippelős játék a baba nemét illetően, de ekkor még senki nem sejtette, hogy perceken belül tényleg ki is derül a neme. Tegnap kaptuk meg az összevágott videót, így most ezt szeretnénk veletek megosztani.
Benne van a lényeg"- írta videója mellé Edina.