Whitney Houston leszbikus szeretője kitálalt

Forrás: AFP -
szerelem Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Whitney Houston és Robyn Crawford tinédzserként ismerkedtek meg, és kapcsolatban maradtak az énekesnő haláláig. Robyn Whitney mellett volt, amikor beindult a karrierje, majd nem csak a szeretője, de az asszisztense is lett. Crawford most egy új könyvben tálalt ki az énekesnővel való viszonyáról.

A 2012-ben 42 évesen elhunyt Whitney Houston leszbikus kapcsolata nyílt titok volt, de a részletekről sokat nem lehetett tudni: mindeddig. Crawford most könyvben tálal ki viszonyukról és annak végéről.

„Az egész gyengéd és szerelmes volt. A mindenséget jelentettük egymás számára" – idézi Crawfordot a Mirror. A nő arról is ír, hogy ahogy Whitney egyre sikeresebb lett, egyre inkább félt, hogy kitudódik a kapcsolatuk, ezért szakított vele, mégpedig úgy, hogy egy Bibliát adott neki át. Az énekesnő azt mondta, hogy nem szexelhetnek többet, később pedig gyereket akar majd, és a tetteik miatt pokolba kerülhetnének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.