Tündéri képet posztolt Tatár Csilla: négy évvel ezelőtt született Milán - Fotó

Forrás: Facebook/Tatár Csilla -
fotó Milán Tatár Csilla emlék születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőnő fia, Milán napra pontosan négy évvel ezelőtt született. Csilla tündéri képpel emlékezett meg a nagy napról.

A műsorvezető október végén jelentette be, hogy Milán hamarosan kistestvért kap. Csilla és férje, Balázs második közös gyermeküket várják, és boldogságuk határtalan.

A műsorvezető az Instagramon azt is elárulta, hogy ez az ötödik várandóssága, és arra kérte sorstársait, hogy senki ne adja fel a reményt, hiszen bármikor sikerülhet teherbe esni. Csilla azt is megsúgta, hogyan fogadta Milán kistesója érkezését.

"Örült, csak annyit kért, hogy fiú legyen és tudjon beszélni!"

Milánnak egyébként a 12. hétig nem akarták elmondani, hogy kistestvére lesz, de a fiúcska megérezte, hogy jön a baba.

"Rámutatott a hasamra, és azt mondta, ott van a kis tesója. Erre én csak legyintettem, hogy majd elmegyünk a doktor bácsihoz és megkérdezzük, tényleg van-e ott valaki. Aztán, amikor a kritikus időszakon túl voltunk, elárultuk neki, hogy jók voltak a megérzései, és tényleg van egy kisbaba a pocakomban" - mesélte a műsorvezető.

A műsorvezetőnő kisfia, Milán Ruben a mai napon ünnepli negyedik születésnapját.

Forrás: Facebook/Tatár Csilla

A büszke anyuka posztjaiból sok minden kiderült már a tündéri kisfiúról. Például az, hogy Milán már középsős az óvodában, nagyon bátor, mindenhova futva közlekedik, és hogy pont olyan, mint amilyennek Tatár Csilla megálmodta.

"Anya, én nem tartok be semmi szabályt! Ez a törvény!" - mondta nekem a gyerekem.

A takaró azért van rajta, mert megunta az öltözést és kizárólag alsógatyát volt hajlandó felvenni.Ha igaz a tézis, hogy a NEM szabálykövető gyerekek később a jég hátán is megélnek, akkor nyert ügyünk van!

Íme a tündéri poszt, amivel Csilla megemlékezett kisfia születéséről:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

4 évvel ezelőtt, ezen a napon.❤ #milánruben❤ 2015.11.19.

Tatár Csilla (@csillatatar) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.