Damu Roland kitálalt: "Mindent egy lapra tettem fel"

Damu Roland öngyilkos Tények plusz öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindent egy lapra tett fel, hogy ismét érvényesülni tudjon színészként Damu Roland. A színész új előadói estjét próbálja, ám annak Facebook-eseményét letiltották. Most a TV2 Tények Plusz műsorában arról beszél, miként próbál boldogulni. 

A Jóban Rosszban egykori rosszfiúját, Várnagy Elődöt alakító színész néhány héttel ezelőtt öngyilkosságot kísérelt meg, azóta először adott interjút, amelyben őszintén beszél a nehézségekről. Házassága, amelyet még a börtönben kötött, tönkrement és pincérként kellett dolgoznia, hogy eltartsa magát.

„Minden reggel újrakezdem az életemet. Mindent egy lapra tettem fel, emellett a munka mellett nem tudok mást csinálni, ez egy egész embert követel" – mondta Damu. „Az elmúlt négy évben készült húsz magyar film. Indítottak öt sorozatot. Engem egyikbe se hívtak. Nincsen szponzorom, menedzserem, senki nem segít. Ha nem teszek érte, akkor nincs pénzem" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.