Ezért kísérelt meg öngyilkosságot Damu Roland: "Művészi válság,szerelmi bánat"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland öngyilkos öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogy megírtuk, öngyilkosságot kísérelt meg Damu Roland. A színész gyógyszerre ivott, de amikor rájött, hogy mit tett, hívta egy barátját és a kórházba vitték, ahonnan később saját felelősségére távozott. Most kiderült az is, miért akarta Damu eldobni magától az életét. 

"De már minden rendben, köszönöm az aggódást. Jelenleg Debrecenben pihenek, barátok vesznek körül. Vigyáznak rám" - mondta el a színész.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Boroztam, de csak nem akartak békén hagyni a rossz gondolatok, mire néhány nyugatót kaptam be, de bele sem gondoltam, hogy mit teszek. Mire rájöttem, hogy baj van, hiszen az ájulás szélén voltam, már majdnem késő volt. Annyi erőm maradt, hogy egy barátomat riasszam: segítsen, mert bajban vagyok. Rettenetesen sajnálom, hogy ez történt, ígérem, a jövőben jobban vigyázok majd. Tele vagyok tervekkel, ebben a hónapban már színpadra állok az önálló irodalmi estemmel, arról nemsokára bővebben is beszámolok majd" – nyilatkozta a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.