Vajna Timi férje nyomdokaiba lép: szeretné kamatoztatni Andy tudását

Vajna Timi nyomdok producer Andy Vajna követés Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel egy évvel szeretett férje, Andy Vajna halála után új életcélokat talált magának a fiatal özvegy, Vajna Tímea. -írja a Bors.

Timi jelenleg Andy személyes tárgyait bocsátja aukcióra, és az abból befolyt pénz nagy részét jótékony célokra fordítja. Az özvegy több mint 50 millió forint bevételre számít az aukción, amiből a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központja is részesül.

Timi az elmúlt évek során rengeteg filmes fogást, trükköt lesett el producer férjétől, akinek olyan filmeket köszönhet a szakma, mint például a Rambo, az Evita vagy a Szabadság, szerelem.

"Nagyon sokat adott a véleményemre, rengeteg forgatókönyvvel és filmtervvel kapcsolatban kérte ki a véleményemet, néztük át együtt, ötleteltünk.

Az együtt töltött évek alatt nagyon sokat tanultam tőle, és ezt most szeretném kamatoztatni.

Számos forgatókönyvötlet van az asztalomon, sokat még maga Andy hagyott hátra, nem beszélve a szívügyeként számon tartott Hunyadi-filmről, amit nagyon szeretett volna megcsinálni, így

az sem elképzelhetetlen, hogy a nyomába lépjek és kipróbáljam magam producerként is.

– mondta a Borsnak Vajna Tímea, aki jelenleg Los Angelesben tartózkodik.

Forrás: https://www.instagram.com/timeavajna/

Első, konzulensi munkájában Aspy Tom A pillanat című filmjének igyekszik reklámot csinálni a tengerentúlon. A nullaköltségvetésű filmnek minden esélye megvan a sikerre, ugyanis a decemberi International Golden Film Awardon három jelölést is szerzett a legjobb film, legjobb női főszereplő és a legjobb feltörekvő színésznő kategóriában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.