Közel egy évvel szeretett férje, Andy Vajna halála után új életcélokat talált magának a fiatal özvegy, Vajna Tímea. -írja a Bors.

Timi jelenleg Andy személyes tárgyait bocsátja aukcióra, és az abból befolyt pénz nagy részét jótékony célokra fordítja. Az özvegy több mint 50 millió forint bevételre számít az aukción, amiből a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központja is részesül.

Timi az elmúlt évek során rengeteg filmes fogást, trükköt lesett el producer férjétől, akinek olyan filmeket köszönhet a szakma, mint például a Rambo, az Evita vagy a Szabadság, szerelem.

"Nagyon sokat adott a véleményemre, rengeteg forgatókönyvvel és filmtervvel kapcsolatban kérte ki a véleményemet, néztük át együtt, ötleteltünk.
Az együtt töltött évek alatt nagyon sokat tanultam tőle, és ezt most szeretném kamatoztatni.Számos forgatókönyvötlet van az asztalomon, sokat még maga Andy hagyott hátra, nem beszélve a szívügyeként számon tartott Hunyadi-filmről, amit nagyon szeretett volna megcsinálni, így az sem elképzelhetetlen, hogy a nyomába lépjek és kipróbáljam magam producerként is. – mondta a Borsnak Vajna Tímea, aki jelenleg Los Angelesben tartózkodik.

Forrás: https://www.instagram.com/timeavajna/

Első, konzulensi munkájában Aspy Tom A pillanat című filmjének igyekszik reklámot csinálni a tengerentúlon. A nullaköltségvetésű filmnek minden esélye megvan a sikerre, ugyanis a decemberi International Golden Film Awardon három jelölést is szerzett a legjobb film, legjobb női főszereplő és a legjobb feltörekvő színésznő kategóriában.