asztrológia heti holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hold péntekig csak hízik, ekkor kiteljesedik, és fénnyel borítja el a Földet. Telihold idején áll szemben a Hold a Nappal, ez pedig okozhat némi frusztráltságot. A Teliholdat megelőző napok nagyrészt energikusak lesznek, nő az elhivatottság, az aktuális feladatokat örömmel végezzük. Amit 2019-ben nem sikerült időben rendeznünk és lezárnunk, azt ezekben a napokban még jó eredménnyel befejezhetjük, akár kiemelkedő sikerekkel. Pénteken zűr, vita, összefeszülés alakulhat ki úton és útfélen. Jó hír, hogy ez a kellemetlen hatás hétvégére csitul, közben nem felejtjük, hová tartunk.

2020. január 6., hétfő a ♉ban (Növő hold, Bika)

A Hold nő, egyre kerekebb, több energiát ad, ezt pedig vétek nem felhasználni. Mivel ez egy aktív nap, bármit tehetsz, bármerre indulhatsz, s hidd el azt, hogy nincsenek gátak, akadályok előtted.

2020. január 7., kedd az ♊ben (Növő hold, Ikrek)

Ezen a napon feltétlenül legyünk társaságban, folytassunk komolyabb eszmecseréket, bővítsük ismereteinket, tágítsuk a szellemi horizontot. Kiváló felismerésekben lehet részünk.

2020. január 8., szerda, az ♊ben (Növő hold, Ikrek)

A közelgő Telihold lőtt már ne kapkodjunk, rohanjunk! Ha megtesszük, a dolgaink töredékét fogjuk tudni csak elvégezni. Szelektáljunk, mi fontos, mi nem az, így estére csak sikerül utolérni magunkat.

2020. január 9., csütörtök, az ♋ban (Növő hold, Rák)

Bár van bennünk lendület és eltökéltség, azért ez a nap akkor is nehéz, leterhelő. Mindenből több lesz a kelleténél: erőből, energiából, akaratból, s ez „mindenből sok" okozhat némi bonyodalmat.

2020. január 10., péntek, a ♋ban (Teli hold, Rák)

Ezen a napon szinte semmi nem módosul a tegnaphoz képest. Vegyes energiák jellemzik a napot, adódhatnak bonyodalmak, ám jó hír az, hogy ötletekben bővelkedünk, írjuk is le, ami eszünkbe jut.

2020. január 11., szombat, a ♌ban (Fogyó hold, Oroszlán)

Telihold után tegyük azt, amihez kedvünk van. Kellemes nap, akadályok nélkül. Ha kell, szaladjunk, lassítsunk, rendezkedjünk. Végül elégedettséggel nyugtázhatjuk ezt a napot.

2020. január 12., vasárnap az ♌ban (Fogyó hold, Oroszlán)

Tevékeny nap, érdemes gondolkodni, tenni-venni, házimunkát végezni, selejtezni, szortírozni, bútorokat tologatni, elrakni, ajándékozni, önkéntes munkát vállalni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.