Liptai Claudia és Gesztesi Károly még 2001-ben szerettek egymásba, pár évvel később összeházasodtak, majd megszületett lányuk, Panka. Ám egyre gyakoribbá váltak a veszekedések, ami végül 2010-ben váláshoz vezetett. Közös gyermekük azonban örökre összekötötte őket, így Claudia most mély fájdalommal küzd.

Gesztesi egy korábbi interjúban elmondta, hogy szerinte mi miatt ment tönkre a kapcsolatuk, nem titok, hogy önmagát hibáztatta. A pár a válás után is jó viszonyban maradt. Bár Liptai Claudia oldalán azóta már másik férfi van, szinte sokkolta volt férje tragikus halála.

Liptai Claudia: Ma meghalt a lelkem egy része"tv2

Ma meghalt egy részem. Zokogok, aztán tompán nézek magam elé. Aztán azt érzem, biztos csak valaki félreértett valamit és hamarosan telefonálsz. Magamhoz szorítom Pankát, aki 13 évesen élete legnagyobb fájdalmát éli át. Szörnyű napok hetek évek várnak ránk.Örökké hálás leszek a sorsnak, hogy édesapja vagy Pankának és a fiúknak, akik mind rajongásig imádnak. ......Felfoghatatlan és feldolgozhatatlan.Nem tudok búcsúzni. Ma meghalt a lelkem egy része Tobika. - írta közösségi oldalán Claudia.