A 77. Golden Globe díjátadó gálára idén is érkeztek olyan világsztárok, akik finoman szólva is ízléstelen ruhakreációkat választottak. Ezeket szedtük most egy csokorba.

Zoé Kravitz

Kis pötty, nagy pötty, még nagyobb pötty - Zoé Kravitz idén nagyon mellényúlt ezzel a fekete-fehér összeállítással, hatalmas, fültágítóra hajazó fülbevalójával pedig csak még jobban rontotta az összhatást.

Zoé KravitzForrás: Getty Images

Cate Blanchett

A gyönyörű világsztár ebben az évben alaposan mellényúlt ruhaválasztásával: citromsárga legyezőnek öltözött, némi harcos amazon beütéssel.

Cate BlanchettForrás: Getty Images
Forrás: Getty Images

Gwyneth Paltrow

A manapság szexuális segédeszközeiről elhíresült színésznő igen ízléstelen ruhát választott az idei díjátadóra. Kávébarna átlátszó Fendi ruhája közönséges hatást kölcsönzött a gyönyörű világsztárnak.

Gwyneth PaltrowForrás: Getty Images

Da'Vine

A méretes idomairól híres sztár ezúttal nagyon előnytelen és közönséges outfitet választott magának. Melleit és vaskos combjait is előtérbe helyezte, cipője pedig néhány számmal mintha kisebb lett volna a lábára.

Da'VineForrás: Getty Images

Joey King

Jimmy Choo futurisztikus kreációjában lépett a vörös szőnyegre A tett című sorozat főszereplője. A fekete-fehér outfit nem volt éppen a legjobb választás, teljesen elnyelte a törékeny színésznő alakját.

Joey KingForrás: Getty Images

 

Forrás: Getty Images