Golden Globe 2020: ezek voltak a legbotrányosabb outfitjei a vörös szőnyegen - Fotók

fotók Golden Globe 2020 ronda vörös szőnyeg outfit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 77. Golden Globe díjátadó gálára idén is érkeztek olyan világsztárok, akik finoman szólva is ízléstelen ruhakreációkat választottak. Ezeket szedtük most egy csokorba.

Zoé Kravitz

Kis pötty, nagy pötty, még nagyobb pötty - Zoé Kravitz idén nagyon mellényúlt ezzel a fekete-fehér összeállítással, hatalmas, fültágítóra hajazó fülbevalójával pedig csak még jobban rontotta az összhatást.

Zoé Kravitz Forrás: Getty Images

Cate Blanchett

A gyönyörű világsztár ebben az évben alaposan mellényúlt ruhaválasztásával: citromsárga legyezőnek öltözött, némi harcos amazon beütéssel.

Cate Blanchett Forrás: Getty Images
Forrás: Getty Images

Gwyneth Paltrow

A manapság szexuális segédeszközeiről elhíresült színésznő igen ízléstelen ruhát választott az idei díjátadóra. Kávébarna átlátszó Fendi ruhája közönséges hatást kölcsönzött a gyönyörű világsztárnak.

Gwyneth Paltrow Forrás: Getty Images

Da'Vine

A méretes idomairól híres sztár ezúttal nagyon előnytelen és közönséges outfitet választott magának. Melleit és vaskos combjait is előtérbe helyezte, cipője pedig néhány számmal mintha kisebb lett volna a lábára.

Da'Vine Forrás: Getty Images

Joey King

Jimmy Choo futurisztikus kreációjában lépett a vörös szőnyegre A tett című sorozat főszereplője. A fekete-fehér outfit nem volt éppen a legjobb választás, teljesen elnyelte a törékeny színésznő alakját.

Joey King Forrás: Getty Images

Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.