Oscar-gála: ezek voltak minden idők legemlékezetesebb villantásai

Oscar-gála emlékezetes villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén 92. alkalommal kerül megrendezésre a filmes szakma legrangosabb eseménye, az Oscar-gála. A fél világ várja a vörös szőnyeges bevonulásokat, ugyanis a világsztárok a valaha volt leghíresebb divatcégek ruhakölteményeiben vonulnak a fotósok kamerái elé. Összegyűjtöttük minden idők legemlékezetesebb villantásait, amik örökre fennmaradnak.

1970: Elizabeth Taylor

Elizabeth taylor 1970-ben egy szemet gyönyörködtető babakék selyem estélyiben lépett az Oscar-gála vörösszőnyegére. Hatalmas dekoltázsáról még méregdrága gyémánt nyakéke sem tudta elvonni a figyelmet. Abban az időben nagy merészségnek számított ez a fajta kivágás, de a színésznő ezt is bevállalta.

1988: Cher átlátszó ruhája

Chernek sem kell stílustanácsokat kérnie, ha vörös szőnyeges bevonulásokról van szó. A színész-énekesnő minden évben elképesztő kreációkban lépett a fotósok kamerái elé. 1988-ban péládul egy fekete átlátszó darabot választott.

Cher átlátszó ruhája 1988-ból Forrás: Getty Images/John T. Barr

1991: Cindy Crawford vörös ruhája

Richard Gere oldalán lépett ebben az elképesztő dekoltázzsal rendelkező Versace ruhában a vörös szőnyegre Cindy Crawford. Örökre beégett a divatkedvelők tudatába egy a csodás outfit.

Cindy Crawford Fotó: Herb Ritts

Az ikonikus kreációt ITT tekinthetjük meg.

2012: Angelina Jolie

Ki ne emlékezne Angelina Jolie 2012-es Oscar szereplésére? A gyönyörű világsztár egy fekete bársonyruhában vonult a vörösszőnyegre. A színésznő nem dekoltázsát, hanem égig érő combjait tette közszemlére a fotósok kamerái előtt. Ágyékig sliccelt ruhájában egész lába látható volt. Ez a póz örökre fennmarad, rengeteg mém is született belőle

Jennifer Aniston ikonikus villantása Forrás: Getty Images/2012 Getty Images/Ethan Miller

2017: Bianca Blanco villantása

A színésznő híres arról, hogy feltűnő ruhadarabokat választ az Oscar-gála vörös szőnyegére, ám 2017-ben kissé túlzásba vitte a szexizést, aminek meg is lett az eredménye: ágyékif felsliccelt ruhája alatt nem viselt fehérneműt, így menet közben kivillant nemi szerve.

Bianca Blanco kivillantotta nemi szervét Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Ben Peterson

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.