Koronavírus: Mindenki kiakadt Meghan Markle és Harry herceg közleményén

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
közlemény Meghan Markle koronavírus Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Meghan Markle sem tudott szemet hunyni a világon terjedő halálos koronavírus felett. Közleményben fejtették ki véleményüket.

A királyi családban Erzsébet királynő volt az első, aki közleményt adott ki, most pedig Harry-ék következtek, bár lehet jobban tették volna, ha inkább csendben maradnak.

Sussex hercege és hercegnéje hivatalos Instagram-oldalukon posztoltak egy fotót, amin az alábbi szöveg olvasható: "ez a pillanat az emberi szellem valódi próbája." A kép mellé pedig csatolták a közleményt is, ami nem aratott túl nagy sikert.

Kitértek arra, hogy mennyi ember dolgozik a háttérben azért, hogy ezt a világjárványt megállítsák és, hogy szükségük van a támogatásunkra. Valamint arról is beszámoltak, hogy számukra megrendítő az, ahogy a világ egyként próbálja túlvészelni ezt az időszakot.

Hiába a megható szöveg, a kommentek inkább támadó jellegűek voltak: „Ti cserbenhagytátok az országotokat! Ezek mind csak üres szavak." , „Micsoda bolondok" , "Nektek aztán van bőr a képeteken!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.