Ezek a dolgok soha nem lesznek újra a régiek a járvány után?

járvány koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drasztikusan megváltozott az életünk az utóbbi hetekben. Elképzelhető, hogy az élet már soha nem lesz ugyanolyan,mint a járvány előtt. De vajon mi változhat? A Mirror összegyűjtött néhány dolgot.

Munka
A következő hónapokban valószínűleg be fog bizonyosodni, hogy a home office igenis ugyanolyan hatékony, mintha bejárnának a dolgozók az irodába. Ráadásul az utazással sem megy el az idő. Lehetséges, hogy marad az otthoni munkavégzés?

Levegőminőség
Hihetetlen mértékben javult a levegőminőség az utóbbi hetekben a közlekedés és a gyárak csökkentett üzemmódja miatt. Meg kell találni a módját annak, hogy ezt valamilyen szinten megőrizzük, erre már tervek is vannak például Nagy-Britanniában.

Készpénz
Senki sem fizet már szívesen készpénzzel, hiszen nem biztonságos. Pillanatok alatt átálltunk a digitális fizetésre.

Forrás: Shutterstock

Sávszélesség
Most végképp elengedhetetlen a megbízható, gyors internelérés otthon. Valószínűleg a jövőben is megnő erre az igény.

Oktatás
A jelenleg kényszerű digitális oktatás elképzelhető, hogy a jövőben új távlatokat nyit az iskolarendszerekben.

Állami szerepvállalás
Az egyes államok magukhoz ragadták az irányítást, az olyan közösségek mint például az Európa Unió a háttérbe szorult. Vajon ez hogyan rendeződik a jövőben?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.