Koronavírus ide vagy oda, Jennifer Lopez nem enged az esküvői helyszínből

esküvő Olaszország Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez egyik ismerőse elárulta a nagy világnak, hogy koronavírus ide vagy oda, az énekesnő Olaszországban szeretne esküdni. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Jennifer Lopez és párja, Alex Rodriguez idén nyárra tervezték az esküvőjüket, ám a koronavírus miatt muszáj volt elhalasztaniuk. A szexi énekesnő nyilván ugyanolyan tökéletes és fényűző lagzit szeretne, mint amilyen az eljegyzési partija is volt - bár sokak szerint az eljegyzési buli már felért egy esküvővel.

Forrás: Getty Images/Leon Bennett

A díva egyik ismerőse név nélkül elárulta, hogy a szerelmes pár Olaszországban szeretne esküdni, szűk családi és baráti körben. Állítólag nem akarnak már sokáig várni, amint egy kicsit lecsillapodik a vírus helyzet, már meg is tartják a nagy eseményt.

Az informátor szerint ez már egy eldöntött dolog, ugyanis a lagzi már rég ki van fizetve, így már csak az időpont kérdéses, a helyszín nem - írta meg a usmagazine.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.