Nagyon várják kislányuk, Lili érkezését L.L. Juniorék, ám sajnos a koronavírus miatt az apuka nem lehet jelen az ultrahang vizsgálatokon, ami kissé fáj a kismamának.

Körtvélyessy Kinga még a járvány kezdetén tudta meg, hogy kisbabát vár. Nagy volt az öröm, ám később megijedt, mert a korlátozások miatt párja nem lehet jelen minden vizsgálaton. Szerencsére a pici szívhangját még együtt hallgathatták meg.

„Lelkileg megvisel, hogy Laci nem lehet velem az orvosi rendelőben, de még az ultrahangos vizsgálatokon sem, pedig csodálatos végigkísérni a kislányunk, Lili fejlődését. Azért viszont hálás vagyok, és szerencsésnek mondhatom magunkat, hogy a kicsi első szívhangját még Laci is hallhatta. Most a terhességem felénél tartok, de a legtöbb vizsgálaton csak egyedül vehetek részt. Kezdetben az előtérig még elkísérhetett Laci, de ma már erre sincs lehetőség" – mesélte a Ripostnak Kinga. 

L.L. Junior és Kinga szeptemberre várják Lilit.Forrás: Facebook

Bíznak abban, hogy kislányuk érkezésére, szeptemberre minden rendbe jön, elmúlik a járvány, és feloldják a karantént. Ennek ellenére Kinga nem szeretne apás szülést. Úgy tervezte, édesanyja és anyósa lesz bent a szülőszobában vele, szerelme pedig kint fog várakozni.

Arról is mesélt, aggódott, hogy tudja majd elengedni pörgős életmódját, ám ebben a karantén pont a segítségére van most:

„Minden rosszban van valami jó. Mielőtt megtudtam, hogy várandós vagyok nagyok sokat dolgoztam, rengeteg emberrel találkoztam a munkám során. Tartottam attól, hogy nem lesz könnyű ebből a tempóból visszavenni és csakis az anyaságra koncentrálni. A koronavírus, illetve a karantén ezt is megoldotta, hiszen az elmúlt lassan két hónap már a lassításról és az átszellemülésről szól"