Ikrek, Mérleg, Halak - Ez a 3 csillagjegy hazudik a legtöbbet

csillagjegy hazugság személyiségtípus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a 3 csillagjegy állítólag többet hazudik az összes többinél. 

Az ikrek, a mérleg és a halak jegyben született emberekre jellemző, hogy pillanatok alatt képesek átejteni a palánkon bárkit. Mindenféle komolyabb erőfeszítés nélkül - írja a Ragazze.hu

Ikrek

Az Ikrek valóban két teljesen ellentétes énnel rendelkezik. Ami azonban közös mindkét arcában, hogy fantasztikusan tudja képviseltetni magát, rendkívüli szónoki képességei vannak, ezért politikus vagy ügyvéd is lehet belőle. Szükség esetén pillanatok alatt lesöpri az érzelmeket az asztalról, képes bárkin és bármin átgyalogolni a célja érdekében - nem ritkán hazugságok tengerével a háta mögött.

Forrás: Shutterstock

Halak

A Halak egyik legmegtévesztőbb tulajdonsága, hogy gyengének, elesettnek mutatja magát, ezért mindenki a szárnyai alá akarja venni, nehogy baja essen a törékeny kismadárnak. A halak jegy szülötte azonban pont ezzel húz csőbe, mert amíg te a támogatásával vagy elfoglalva, addig ő mindent megszerez tőled, amire csak szüksége van.

Mérleg

A Mérlegek kilógnak olyan tekintetben a sorból, hogy ők nem valamilyen cél elérése érdekében hazudnak, hanem pont azért, hogy ne kelljen tenniük semmit. A Mérlegek ugyanis annyira döntésképtelenek és konfliktuskerülők, hogy inkább hazudnak, csak ne kelljen senkivel szembe állni - döntéseket hozni pedig főleg ne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.