Így néz ki most Betty, a csúnya lány: rá sem ismerni, olyan gyönyörű

Forrás: Getty Images -
Betty, a csúnya lány színésznő szexi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizonyára mindenki emlékszik még az ikonikus karakterre, Bettyre, a csúnya lányra. A sorozatban esetlen, nem túl előnyös külsejű nőt alakító most 48 éves Ana María Orozco a valóságban elképesztően gyönyörű.

Az 1999-es kolumbiai sorozatban Betty egy csúnyácska, szemüveges, fogszabályozós, borzalmas frizurát viselő lány, aki ugyan nagyon okos, de amikor elkezd egy divatcégnél dolgozni, sok hátrány éri a külseje miatt, ráadásul szerelmes lesz főnökébe, aki persze eleinte észre sem veszi őt, mint nőt. A végére Betty, ahogy az lenni szokott megszépül, de mégis mindenkinek a mai napig a csúnyácska lány jut eszébe, ha a sorozatra gondol.

Így nézett ki Ana María Orozco Betty, a csúnya lányként a sorozatban. Forrás: Getty Images

Pedig karaktert megformáló színésznő, Ana María Orozco elképesztően gyönyörű. A most 44 éves sztár szinte egy napot sem öregedett, egzotikus, dögös külsejét elnézve nem értjük, hogyan tudtak belőle egy „csúnya lányt" varázsolni anno. Így néz ki ma:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.