Közös interjút adott Hosszú Katinka és Gelencsér Máté

úszónő Gelencsér Máté szerelem Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi dolgokat mesélt Hosszú Katinka és Gelencsér Máté. 

Ahogy azt már megírtuk, Hosszú Katinka és Gelencsér Máté annyira szerelmesek, hogy már tavaly októberben is lánykérésről csiripeltek körülöttük a madarak. A fiatal pár valóban nem rejti véka alá a terveiket, nyilvánosan is vállalják, hogy együtt szeretnék leélni az életüket.

Katinka egy közös interjú során bevallotta, hogy neki már régebben is tetszett Máté, de az élet úgy alakította, hogy nem volt lehetőségük közelebbről megismerkedni:

"Még gyerekkoromból emlékszem Mátéra, hiszen régen ő is úszott. Amikor én voltam 13-14 éves, akkor ő 16-17. Nekem nagyon tetszett, de ő persze, nem emlékszik rám, én akkor még csak egy rövid hajú kislány voltam" - meséli az úszónő. Ezt követően pedig ő Los Angelesbe került, Máté pedig Sydney-be, így esélyük sem volt összefutni, ám, mint láthatjuk, a szerelemnek ez sem szabott határt, csak kicsit később érkezett.

Forrás: Hosszú Katinka/Insta

"Az első pár hónapban próbáltam megmutatni az összes rossz tulajdonságom, csak hogy kiderüljön, hogy bírja Máté. (...) Már pár randi után feltettem neki olyan kérdéseket, amiktől a pasik falra másznak, például, hogy hány gyereket szeretne. (...) Azt hittem, hogy Máté elszalad, de rávágta, hogy négyet-ötöt! Jövőre!" - nyilatkozta Katinka a Hot! Magazinnak.

Azt is elárulták, hogy 3 gyermeket szeretnének, bár Katinka egyelőre még nem tudja elképzelni a várandósságot. Úgy tervezik, hogy az úszástól való visszavonulást követően 2-3 évet még várnak a családalapítással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.