Hailey Bieber kiakadt, miután plasztikáztatással vádolták

Forrás: Instagram/haileybieber
Forrás: Instagram/haileybieber -
vád plasztika kiakadás Hailey Bieber Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hailey Bieber teljesen kiborult, miután az egyik sztárkövető Instagram-oldal közzétett róla egy fotót, amin megkérdőjelezték a modell természetes szépségét. Justin Bieber felesége amint meglátta a vádakat állítólagos plasztikájáról, kiakadt és kiosztotta az oldal kezelőjét -írja a Cosmopolitan.

„Ne használjatok rólam olyan képeket, amik szét vannak retusálva. A jobb oldali fotó egyáltalán nem azt mutatja, ahogyan valójában kinézek... Sosem nyúltam az arcomhoz, szóval, ha a 13 éves kori önmagammal kezdtek el összehasonlítgatni a 23 éves énemet, akkor legalább természetes képeket használjatok rólam, ne olyat, amin tele vagyok sminkkel!"

– akadt ki Hailey.

Forrás: Instagram/haileybieber

Nem ő az egyetlen, akit az utóbbi időben plasztikázással vádoltak meg, legutóbb például Gigi Hadidot vették elő a rajongók, miután azt hitték, terhesen feküdt kés alá.

„Az emberek azt hiszik, hogy feltöltettem az arcomat, mert túl kerek lett. Pedig pontosan ugyanúgy nézek ki, ahogyan megszülettem, mindig ilyen kerek arcom volt. Főleg mostanában, hiszen már pár hónapja terhes vagyok!" – fakadt ki a szupermodell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.