Naomi Campbell elhagyta káros szokásait, 50 évesen is bombanő

modell Naomi Campbell életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szupermodell 50 éves lett, ám emiatt cseppet sem aggódik, ami nem is csoda, hiszen még most is elképesztő formában van. A párductestű Naomi Campbell ráadásul ma már teljesen más életmódot folytat.

A modell szerencsésnek érzi magát, amiért egészséges azok után, amin keresztülment. Évekig szenvedett ugyanis kokain- és alkoholfüggőségben, a rehabot is megjárta 1999-ben. Többször került bajba agresszív viselkedése és hangulatingadozásai miatt, egyszer például hozzávágta a bejárónőjéhez a telefont, aki ezért fel is jelentette őt.
Párkapcsolatai nem tartottak sokáig, valószínűleg ennek köze lehet nehéz természetéhez, legalábbis a környezet szerint.

Naomi Campbell minden nap edz a párductestért. Forrás: Naomi Campbell- Instagram

Ám Naomi mára teljesen megváltozott, és egészségesen él, megszabadult káros szenvedélyeitől.
„Nem iszom alkoholt és nem fogyasztok semmiféle tudatmódosítót" – mondta az Essence magazinnak. Ügyel arra, hogy megőrizze bomba alakját, ezért minden nap edz, és rengeteg vitamint szed. A lelki egyensúlyát pedig sok imádkozzással tartja fenn.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.