Szilágyi István özvegye képeket küld a fiának a temetésről

Fotó: Koncz Márton - Origo -
Humenyánszky Jolán temetés Szilágyi István (színész)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntek délelőtt ötven fő kísérte utolsó útjára Szilágyi Istvánt. A meggyilkolt színművésztől megtörten és kissé zavartan búcsúzott özvegye, Joli néni. Az asszony tudja, hogy a férje még ma is élhetne, ha közös fiuk nem öli meg, ennek ellenére nem haragszik: képeket szeretne küldeni a temetésről az előzetesben levő Péternek.

A három hete meggyilkolt színészt saját fia verte agyon egy kalapáccsal, a férfi azóta előzetesben van. Információk szerint Péternek azonban esze ágában sem volt elmenni apja temetésére. Az asszony tudja, amit tett, az visszafordíthatatlan, mégsem haragszik, sőt fotókat küld be a temetésről az apagyilkos fiának - írja a Ripost.

Szilágyi István temetése a Kozma utcai Új Köztemetőben. Fotó: Koncz Márton - Origo

Joli néni könnyeivel küzdve ülte végig imádott férjének temetését, akivel ötven éven át élt. A szertartás elején a 100 Tagú Cigányzenekar öt zenésze játszott, majd a református lelkész tartott búcsúztatót. Beszédet mondott a színész szülővárosának, Gyomaendrődnek a polgármestere és Szilágyi egykori munkaadója, Forgács Péter, a Győri Nemzeti Színház igazgatója is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.