Babát vár Romee Strijd, pedig azt hitte, talán sosem lehet gyereke

modell terhesség Victorias Secret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Victoria's Secret angyala, Romee Strijd policisztás ovárium szindrómában szenvedett, ami miatt jó esély volt rá, hogy sosem lehet édesanya. Ám most örömmel osztotta meg a hírt a nagyvilággal: kisbabát vár.

Romee Strijd hét éven át nem menstruált, mivel policisztás ovárium szindrómával küzdött. Ennél a betegségnél köztudottan nagyon kevés az esélye a teherbeesésnek. A modell két éve hosszú, szomorú posztban mesélt állapotáról, borzasztóan elkeserítette, hogy talán sohasem lehet gyereke.

A kór hátterében leggyakrabban a stressz áll, Romee ugyan sosem érezte, hogy szorong a munkája miatt, de kiderült, hogy a sok utazás, és a szigorú diéták bizony megviselték.
Ezért elkezdett önmagával foglalkozni, oldani a stresszt, és úgy tűnik, sikerrel járt, mivel visszatért a menstruációja tavaly novemberben, most pedig babár várnak szerelmével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.