Színesbőrű kolléganője kitálalt Lea Michele gonoszságairól

Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP -
Glee (sorozat) Lea Michele kínos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellemetlen helyzetbe hozta egykori kolléganője a Glee sztárját. Lea Michele a George Floyd témával kapcsolatban posztolt, amely alá Samantha Marie Ware kommentben odaírta, milyen aljas módon viselkedett vele a színésznő anno.

Rengeteg sztár fejezte ki együttérzését, és fejtette ki véleményét a George Floyd témával kapcsolatban a közösségi médiában. Így tett gyanútlanul az állapotos Lea Michele is, aki a rasszizmus ellen lépett fel Twitter oldalán, ám arra nem számított, hogy csúnyán visszaüt neki.

Lea Michele-t csúnyán kiosztotta egykori színésztársa. Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Ugyanis éppen egyik színesbőrű volt kolléganője jegyezte meg kommentben, hogy mennyire csúnyán viselkedett vele anno a Glee forgatásán. Samantha Marie Ware nyíltan kimondta, hogy pokollá tette számára azt az időszakot:

„Emlékszel, mikor az első tévés szereplésemet pokollá tetted? Én soha nem fogom elfelejteni.

Tudom, hogy mindenkinek azt mondtad, belesz*rnál a parókámba, ha lenne rá lehetőséged. Az egyéb mikroagresszióidról nem is beszélve, melyek miatt megkérdőjeleztem, van-e értelme a hollywoodi karrieremnek"
Ha ez még nem lett volna elég, a komment alatt egy másik kollégájuk a sorozatból, Alex Newell is egyetértését fejezte ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.