Kellemetlen helyzetbe hozta egykori kolléganője a Glee sztárját. Lea Michele a George Floyd témával kapcsolatban posztolt, amely alá Samantha Marie Ware kommentben odaírta, milyen aljas módon viselkedett vele a színésznő anno.

Rengeteg sztár fejezte ki együttérzését, és fejtette ki véleményét a George Floyd témával kapcsolatban a közösségi médiában. Így tett gyanútlanul az állapotos Lea Michele is, aki a rasszizmus ellen lépett fel Twitter oldalán, ám arra nem számított, hogy csúnyán visszaüt neki.

Lea Michele-t csúnyán kiosztotta egykori színésztársa.Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Ugyanis éppen egyik színesbőrű volt kolléganője jegyezte meg kommentben, hogy mennyire csúnyán viselkedett vele anno a Glee forgatásán. Samantha Marie Ware nyíltan kimondta, hogy pokollá tette számára azt az időszakot:
„Emlékszel, mikor az első tévés szereplésemet pokollá tetted? Én soha nem fogom elfelejteni. Tudom, hogy mindenkinek azt mondtad, belesz*rnál a parókámba, ha lenne rá lehetőséged. Az egyéb mikroagresszióidról nem is beszélve, melyek miatt megkérdőjeleztem, van-e értelme a hollywoodi karrieremnek"
Ha ez még nem lett volna elég, a komment alatt egy másik kollégájuk a sorozatból, Alex Newell is egyetértését fejezte ki.