Így borotváld biztonságosan az intim szőrzetedet

Forrás: Shutterstock -
csupasz gyanta borotva intim szőrzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legyél akár teljesen csupasz, fazonírozott vagy diszkrét dzsungel, a fanszőrzeted érted van, és így csak neked kell megfeleljen. Bár a gyanta egyre népszerűbb intim tájékon is, sokan - főleg a karantén hatására - a borotvára szavaznak. Ám ezen az érzékeny területen, egyáltalán nem mindegy, hogy miként végzed el ezt a műveletet. 

Így borotváld az intim szőrzeted!

1. Amennyiben egy ideje már nem jártál arrafelé "fűnyíróval", érdemes egy kisolló segítségével csökkenteni a szőr hosszát. Így könnyebben tudod majd borotválni.

2. Használat előtt és persze után is fertőtlenítsd a borotva pengéjét. Ezzel nagyban csökentheted a későbbi irritáció és a szőrtüszők begyulladásának esélyét.

3. Ellenőrizd, hogy elég éles-e a borotva. Ha teheted, vállasz minimum 3 pengéset, mivel így kevesebb lehúzással tudod elérni ugyanazt az eredményt.

Ellenőrizd, hogy elég éles-e a borotva Forrás: Shutterstock

4. Készítsd elő a bőrödet: tusolj, zuhanyozz borotválkozás előtt, hogy a bőröd felpuhuljon, utána pedig használj borotvahabot vagy gélt.

5. Ne siess! Amennyiben gyorsan akarsz végezni, könnyen megvághatod magad, ami ott lent igen kellemetlen, nem beszélve a fertőzés veszélyről.

Ezeket a lépéseket betartva a lehető leghatékonyabban és legbiztonságosabban élvezheted a borotválkozást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.