Tücsi megmutatta szülés utáni testét "hibáival" együtt: a kommentelők kiakadtak

Forrás: Tücsi / FB -
Tücsi szülés után test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsinek két éve nem volt ideje edzeni, ugyanis minden energiáját kislányára fordította. Most úgy döntött, megmutatja testét bikiniben a striákkal és a narancsbőrrel együtt. Csakhogy a rajongók kiakadtak a fotó láttán.

Tücsi minden idejét kislányára szentelte az utóbbi két évben, még az edzőterembe se jutott el. Most azonban úgy döntött, ideje formába hoznia magát. Szerette volna megörökíteni, honnan indul, ezért bikiniben mutatta meg alakját, hibáival együtt.

Tücsi megmutatta milyen a teste szülés után. Forrás: Tücsi / FB

„Hogy milyen szülés után a testem? Két éve nem jutott időm edzeni, de hamarosan újra belevágok! Így úgy döntöttem, hogy megmutatom Nektek, hogy milyen most az állapotom striákkal, narancsbőrrel mielőtt belevágok a kemény kiképzésbe. Szerettem volna, hogy lássátok, hogy honnan indulok..."

– írta a műsorvezető a fotójához.

Csakhogy több rajongója kiakadt, mert szerintük Tücsi így is bomba formában van, és szinte nyoma sincs az emlegetett striáknak és narancsbőrnek a képen. Valaki azt írta, neki ez lenne az „utána" fotója, sokan pedig azt mondták, boldogok lennének, ha így néznének ki.

"Valld be, kérlek, hogy neked ezzel a fotóval az volt a célod, hogy lássa mindenki, hogy neked szülés után, semmi edzés nélkül milyen jó alakod van. Csak álmodtam arról, hogy gyerek előtt ilyen alakom legyen, mint neked most gyerek után" - írta az egyik kommentelő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.