Nem mindennapi dolgot vállalt be Emilio: hagyta, hogy legyantázzák a lábát. 

Tina és Emilio nemrég elhatározta: leadják a karantén alatt felszedett kilókat. A sztárfeleség elárulta, nem híztak sokat, de azért nem árt formába hozni magukat. 

Most pedig egy szépségszalonban jártak, ahova Tina rendszeresen ellátogat. Ám ezúttal olyan dologra került sor, amilyenre soha korábban. 

"Emilio nem is tudná tagadni, mennyire szereti, ha hölgyek veszik körül, pláne olyanok, akik "megszépítik". Imád szoláriumba járni, szereti, ha rendben van a haja és kifogástalan a megjelenése. Szerintem egy ilyen helyet, mint a kozmetika, sokkal jobban értékel, mint én. Más kérdés, hogy egy gyantázást sosem bírna ki" - mondta Tina. Emiliónak azonban nem kellett ennél több, vállalta a fájdalmas beavatkozást. 

Forrás: Spotlightmedia

"Kibírtam, de ez valami rémes volt! Minden elismerésem a hölgyeké, akik ezt kibírják. Sőt, nemhogy kibírják, de rendszeresen alávetik magukat ennek. Ha tehetném, kifejlesztenék egy olyan módszert, amivel ez a művelet fájdalommentes. Addig is, drága hölgyek, le a kalappal előttetek, hogy ezt kibírjátok" - mondta a Drága családom című műsorban Emilio.