Emilio családja úgy döntött, felszámolják a plusz kilókat

Forrás: Spotlightmedia -
fogyás család Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emilio és a család úgy döntött: itt az ideje ledobni néhány kilót. 

Tina és Emilio hatalmas elhatározásra szánta el magát: úgy döntöttek, itt az ideje megszabadulni a súlyfeleslegüktől. Főleg Tina szorgalmazta az ötletet, mert úgy érzi, a karantén alatt kissé elkényelmesedtek.

Bár szerencsére nem híztunk sokat a karantén alatt, noha minden nap sütöttünk-főztünk - a nézők kedvéért is -, ezért eljött az idő, hogy ezt 'kiheverjük'" - mesélte a Blikknek.

Forrás: Spotlightmedia

"Szerintem ezt nem lehet másképp csinálni, csakis úgy, ha tiszta lappal indulunk: minden egészségtelen, hízlaló ételtől, nasitól megváltunk. Van egy csokis fiókunk, azt is kiürítettük. Nem mondom, hogy könnyen ment, de ilyen drasztikus lépésekre szükség van, ha az ember komolyan gondolja az életmódváltást" - fejtette ki.

Persze mindenkinek van gyengéje, amitől sokkal nehezebb megválni, mint bármi mástól. Tinának a kenyér az, ami rettentően hiányzik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.