Károly herceg 70. születésnapján utáltathatta meg magát Meghan a királyi családdal - Videó

királyi család Meghan Markle Károly herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokak szerint Meghan csak magának köszönheti népszerűtlenségét: az egykori színésznő Károly herceg 70. születésnapján viselkedett úgy, ahogy nem kellett volna...

Meghan Marklet egyáltalán nem kedvelik a királyi családban: az alkalmazottak körében kifejezetten népszerűtlen, de a család sem díjazza viselkedését. Most kiderült, hogyan ágyazott meg Meghan a Megxitnek évekkel ezelőtt.

A 2018-as videó a Károly herceg 70. születésnapjából rendezett kertipartin készült. A felvételen Harry odalép az apjához, és pár szót váltanak egymással, majd a hercegi pár távozik a rendezvényről. Egyesek szerint Meghan azért szeretett volna mielőbb lelépni, mert unatkozott, ráadásul mivel a rendezvény esküvőjük után pár nappal volt, és amiatt nem tudtak elutazni nászútra, Meghan duzzogott egy kicsit.

Lady Colin így írt a történtekről: "Meghan mindenkit elbűvölt. Tizenöt perc múlva Harry felé fordult, és azt mondta:" Harry, ez unalmas. Menjünk. " Bár Harry felhívta felesége figyelmét arra, hogy maradniuk kell, Meghan nem hagyta magát, és ezt mondta: "De Harry, ez nagyon unalmas. Megtettük, amit meg kellett, mindenki tudja, hogy itt voltunk. Menjünk." - írja az nzherald.co.nz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.