Meghan hercegné az edzést választotta a királyi program helyett

paparazzi Meghan hercegné Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan hercegné sokkal felszabadultabb amióta elköltöztek a tengerentúlra. Láthatóan nem szívesen tesz eleget a kötelező megjelenéseknek. Legutóbb például nem kísérte el Harryt egy ilyen eseményre helyette inkább az edzést választotta.

Amerikában is lesifotósok követik minden lépését Meghan hercegnőnek, ám úgy tűnik, őt ez már egyáltalán nem zavarja. Egy Land Rover Discovery-ben kapták le, amint éppen a személyi edzőjéért és barátnőjéért, Heather Dorakért ment a reptérre. A hercegnő a fotókon jókedvűen mosolyog, kifejezetten felszabadultnak tűnt, ami arról árulkodik, nem aggódott azon, hogy kihagyta a királyi eseményt. Mindeközben Harry ugyanis épp a 2021-es Rögby Liga-világbajnokság sorsolásán vett részt a Buckingham-palotában.

Meghan hercegné felszabadult a költözés után. AFP

Meghan egyik barátja egyébként elárulta a Daily Mailnek, hogy a hercegnő a függetlenedésük óta sokkal kiegyensúlyozottabb.

„Úgy gondolta, nem lehet Archie-nak a lehető legjobb anyukája, ha nem adhatja önmagát. A királyi családban úgy érezte, hogy nem önmaga. Azt mondta, nem akarja, hogy Archie-ra is ráragadjon a sok stressz és szorongás" - árulta el az ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.