Elképesztő, mennyire hasonlít egymásra Gigi és Vanessza. Biztosan nem rokonok?

A 23 éves Vanessza TikTok videóját elnézve valóban egyetlen kérdés merül fel az emberben: Miért nem tudtuk eddig, hogy Radics Giginek van egy ikertesója. Szinte hihetetlen, hogy két ember között ilyen sok a hasonlóság, ám vér szerint még sincs semmi közük egymáshoz. Persze ezt nem csak mi gondoljuk így, hanem Vanessza ismerősei is. 

"Már nem lep meg, évek óta a kommentjeim, üzeneteim 80 százaléka arról szól, hogy azt kérdezik, én a Gigi vagyok-e, vagy hogy ikrek vagyunk-e, csak nem tudunk róla? Autogramot még nem kértek, de étteremben például már kevertek össze vele. De ennél volt viccesebb is, amikor apukám barátai megkérdezték, mióta ekkora Gigi-rajongó, hogy még a háttérképe is ő, mire édesapám közölte, hogy az én vagyok" - mesélte Vanessza nevetve a Borsnak. 

A fiatal szépség elárulta, szívesen találkozna Gigivel, hiszen nem ez az egyetlen közös bennük: ahogy azt megírtuk, Gigi hamarosan világra hozza kisbabáját, akit Bella Szófiának fognak nevezni, Vanessza pedig már egy hároméves kislány édesanyja, akit szintén Bellának hívnak. 

"Nagyon érdekes ez a hasonlóság, biztos, ami biztos, azért megkérdeztem a szüleimet, nem maradtam-e le valamiről?" - tette hozzá Gigi, aki egy valamiben biztosan különbözik Vanesszától: csodálatosan énekel, míg Vanesszának egyáltalán nincs hangja.