Megtalálták Radics Gigi tökéletes hasonmását - Videó

Forrás: Radics Gigi/Instagram -
énekesnő Radics Gigi Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő, mennyire hasonlít egymásra Gigi és Vanessza. Biztosan nem rokonok?

A 23 éves Vanessza TikTok videóját elnézve valóban egyetlen kérdés merül fel az emberben: Miért nem tudtuk eddig, hogy Radics Giginek van egy ikertesója. Szinte hihetetlen, hogy két ember között ilyen sok a hasonlóság, ám vér szerint még sincs semmi közük egymáshoz. Persze ezt nem csak mi gondoljuk így, hanem Vanessza ismerősei is.

"Már nem lep meg, évek óta a kommentjeim, üzeneteim 80 százaléka arról szól, hogy azt kérdezik, én a Gigi vagyok-e, vagy hogy ikrek vagyunk-e, csak nem tudunk róla? Autogramot még nem kértek, de étteremben például már kevertek össze vele. De ennél volt viccesebb is, amikor apukám barátai megkérdezték, mióta ekkora Gigi-rajongó, hogy még a háttérképe is ő, mire édesapám közölte, hogy az én vagyok" - mesélte Vanessza nevetve a Borsnak.

@frgvanessza

Irónia csak tuti ##foryoupage

♬ eredeti hang - frgvanessza

A fiatal szépség elárulta, szívesen találkozna Gigivel, hiszen nem ez az egyetlen közös bennük: ahogy azt megírtuk, Gigi hamarosan világra hozza kisbabáját, akit Bella Szófiának fognak nevezni, Vanessza pedig már egy hároméves kislány édesanyja, akit szintén Bellának hívnak.

"Nagyon érdekes ez a hasonlóság, biztos, ami biztos, azért megkérdeztem a szüleimet, nem maradtam-e le valamiről?" - tette hozzá Gigi, aki egy valamiben biztosan különbözik Vanesszától: csodálatosan énekel, míg Vanesszának egyáltalán nincs hangja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.