Böde Dani összeköltözött a szerelmével

Forrás: M4Sport -
Böde Dániel összeköltözés szerelem Bíró Blanka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most már biztos: Böde Dani szerelmes!

Még 2019 augusztusában arról lehetett olvasni, hogy Böde Dániel házassága megromlott, és egy kézilabdás lány, Bíró Blanka személyében talált rá újra a szerelem.

Forrás: M4Sport

„Aki ismeri Danit, az tudhatja, mindent megtett a házasságáért, a családjáért, azonban volt egy pont, amikor nem ment tovább. Blankával először a Ferencváros-Dinamo Zagreb BL-selejtezőn láthatta több ember. Együtt érkeztek a VIP-páholyba, végig egymás mellett ültek, szurkoltak, s mindenki láthatta, hogy együtt vannak, nem titkolóznak" - nyilatkozta még tavaly egy bennfentes a Ripostnak.

Mostanra azonban már teljesen biztos, hogy együtt vannak hiszen a napokban Bíró Blanka az Instagramon osztott meg egy bejegyzést, miután a Paks bennmaradt az NB I-ben. A 25 éves válogatott kézilabdázó „Igeeen, megcsinálták" szöveggel, egy Böde Danis képpel gratulált az Insta-sztorijában. A fotó alá pedig szívecskével azt írta, „Nagyon büszke vagyok Rád!".

Sőt a Ripost úgy tudja, hogy a szerelmesek már együtt élnek, és Blanka Madocsára költözött Bödéhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.