Kovács "Chloe" Dorottya full sminkben szenderedett el kisbabája mellett - Fotó

kisbaba Tokár Tomi Kovács Dorottya újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Dorottya, akit a YouTube-ról csak Chloe From The Woods néven ismerhetünk, alig egy hete adott életet első gyermekének. Az Instagramon is hódító influencer szülése óta több fotóval is megörvendeztette követőit, amin nem csak ő, de kisbabája is szerepel.

A legújabb fotón egy spontán kép erejéig nyerhetünk bepillantást Andris és anyukája kis együtt szunyókálásába, melynek apropóját az egymásra hasonlításuk adta.

Ám, aki már szült életében, az pontosan tudja, hogy egy 1-2 hetes kisbaba mellett, senki sem szenderedik csak úgy el full sminkben - hiszen a pici bőrének nem tesz jót sem a rúzs, sem az alapozó -, ami ráadásul nincs elkenődve, és az anyuka még hiper szép is rajta. Vagyis, persze elképzelhető, lehetséges, hogy Tokár Tomi, a büszke apuka örökítette meg ezt az idilli pillanatot.

Mindenesetre jó látni, hogy Dorottya épp annyira ad magára, mint szülés előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.