Tápai Szabina otthagyta üvöltő gyerekét, megvető pillantásokat kapott

Tápai Szabina nevelés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori kézilabdással is megtörténik olykor minden anya rémálma, amikor a gyerek nyilvános helyen kezd irtózatos hisztibe. Szabinának erre megvan a módszere, ám másoknak ez nem igazán tetszik.

Tápai Szabina bevallotta, ő azt a módszert alkalmazza kisfiánál Beninél, ha hisztizik, hogy egyszerűen otthagyja.

Megesett vele, hogy a gyerek az utcán földhöz vágta magát, és üvölteni kezdett. Szabina ahelyett, hogy próbálta volna jobb belátásra bírni, továbbsétált.

A trükkje be is vált, ugyanis Beni sírva ugyan, de végül csak követte édesanyját.
Az utcán sétálók közül azonban sokaktól megvető pillantást kapott, amiért elment az üvöltő gyereke mellett.

Szabina elárulta, ez a módszer lányánál már nem válik be. A kis Milla még csak másfél éves, de már most látszik, hogy sokkal akaratosabb, mint a bátyja.
"Millánál próbáltam ugyanezt a módszert alkalmazni, de ő kitartóbb, nem hagyja magát. Ledobja magát a földre, és a kövön vagy bárhol szétüti a fejét. Semmi nem hat rá, nem érdekli, ha továbbmegyek, ugyanúgy üvölt tovább" – mesélte Szabina Várkonyi Andrea műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.