Súlyos lábsérülést szenvedett Gallusz Nikolett

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Gallusz Niki lábsérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karantén alatt regenerálódott a sztárszínésznő, s most visszatér.

Gallusz Nikoletta, a Madách színház csillaga súlyos lábsérülést szenvedett, azonban a járványhelyzet miatt elrendelt karantén pont kapóra jött neki. Nikolettnek sikerült felépülnie, és hatalmas sikerrel tért vissza a Madách Színház színpadára.

„Egy korábbi lábsérülésről van szó, amit latinul bursitis-nek hívnak, és egy komoly, gyulladásos sérülés, mondhatni, nyáktömlő-gyulladás. Ez a sok megerőltetéstől alakult ki.

Az ízületi folyadék bekocsonyásodott, és nem nagyon hajlott a térdem. A karantén alatt folyamatosan egy stimulálógéppel masszíroztattam a lábam és speciális tornagyakorlatokat is végeztem, hogy enyhítsek a fájdalmamon. Százféle krémet kipróbáltam, de jól is jött ez az időszak, hiszen szerencsére mára regenerálódott a lábam" - mesélte Nikolett a Ripost-nak.

Gallusz Niki színésznő Fotó: Polyak Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.