Palácsik Lilláék apás szülést terveznek - Videó

baba terhesség Palácsik Lilla babavárás Visváder Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeleg a nagy nap: egyre jobban gömbölyödik Palácsik Lilla pocakja. Vajna Tímea húgát és férjét, Visváder Tamást két és fél hónap választja el attól, hogy a kezükben tartsák első gyereküket.

A baba érkezéséig még rengeteg dolog vár rájuk. Ahogy a szerelmes pár fogalmazott, kész káosz az egész lakásuk. A babaszobába még nem kerültek be a bútorok és a névválasztás is komoly gondokat okoz.

Vajna Timi húga és férje évek óta tudják, mi lesz születendő gyermekük neve, a Mokkában korábban így nyilatkoztak erről.

,,Mi nagyon szeretnénk a Noah nevet adni neki, de elvileg még nincs engedélyeztetve itthon, úgyhogy most írunk kérvényt. Nagyon sok gyereknek adják ezt a nevet mostanában, de ott van mellette egy magyar név is"

-mondta akkor a leendő édesapa.

Bár a szerelmesek beadták a kérvényt, azt elutasították, de nem adják fel: fellebbeznek, ugyanis el sem tudják képzelni, hogy gyermekük más nevet kapjon. Lilla egy budapesti magánkórházban fog szülni, sőt már azt is tudják, melyik szülőszobában jön majd világra első gyermekük.

"Nekem van egy kényelmes szék, én majd onnan végig szenvedem a szülést..."

- fűzte hozzá Tomi, aki mindenképp bent szeretne lenni kisfia születésénél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.