Tóth Gabit teljesen megváltoztatta az anyaság: "Ez egy tök új élet kezdete" - Videó

Tóth Gabi anyaság élet Új élet változás Krausz Hannaróza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi tavaly év vége óta édesanya, amikor is egy csapásra megváltozott az élete, és a rocker gőzös éjszakákat felváltotta a babázás. A Life.hu-nak interjúban mesélt az énekesnő, miként élte meg a terhességet, és hogyan élni mindennapjait kisbabájával. A Czeizel Intézet Postnatal megnyitóján forgathattunk Gabival, ahol őt a várandósság alatt kezelték. Mint mondta, a 9 hónap alatt végig magabiztos volt.

"Érdekes, hogy amíg terhes voltam, nem voltam parás, de ahogy megszületett Hanni, valami átkapcsol, és hirtelen már nem te vagy a fontos magadnak,

hanem egy iszonyat nagy felelősség érzet kialakul, egy anyai ösztön, amiben az az elsődleges célod, hogy őt óvd, neki minden meg legyen adva..."

- kezdte Gabi.

"Következetesebb vagyok sokkal, nyugodtabbnak kell lennem, észnél kell lenni, nem lehet kapkodni, a baba mindent megérez, minden energiádat átveszi, úgyhogy ez egy tök új élet kezdete..."

- mondta az énekesnő.

Nem csak Tóth Gabi, de Nagy Adri és Kulcsár Edina is meséltek az anyaságról, illetve arról, hogyan változtatta meg az életüket kisbabájuk születése, Németh Kristóf pedig elárulta, mennyire "para apuka".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.