Németh Kristóf elárulta, hogyan élte meg második gyermeke születését - Videó

Születés gyermekvállalás Németh Kristóf videó apaság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Kristóf rutinos apuka, hiszen tavaly már a második fia született. Mint mondta, egyik terhesség alatt sem idegeskedtek feleségével, mivel folyamatosan szakemberek vizsgálataira jártak, ami biztonságérzetet adott nekik. A Life.hu-nak elmondta, miként élik életüket néhány hónapos babájukkal.

"Amikor Leventét vártuk a feleségemmel, az első útjaink egyike a Czeizel Intézetbe vezetett.

Én rutinos kispapának számítok, ezalatt a terhesség alatt viszont több kilót szedtem magamra, mint a feleségem...Számunkra varázslatos volt a babavárós időszak, tudtuk azt, hogy biztonságban vagyunk..."

- kezdte Németh Kristóf, aki egyáltalán nem tartja magát "para apukának".

"Az volt az érdekes számomra, hogy mennyit ment előre a tudomány abban a 12 évben, ami az én két fiam között van. Mostmár sokkal többet lehet tudni, úgyhogy szerintem egyáltalán nem baj, ha az ember felkészül, és a legfrissebb információk birtokában van..."

- mondta a büszke apuka.

Nem csak Németh Kristóf osztotta meg élményeit, de Tóth Gabi, Nagy Adri, és Kulcsár Edina is meséltek az anyaságról, illetve arról, hogyan változtatta meg az életüket kisbabájuk születése.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.