Megvan Radics Gigiék közös otthona, ilyen lesz a babaszoba

baba terhesség Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már megvan a közös otthona Radcsi Giginek és párjának, hamarosan elkezdik csinosítgatni a babaszobát, hiszen kislányuk már októberben érkezik.

Az énekesnő és párja már nagyon izgatott kisbabájuk születése miatt. A pár megtalálta közös családi fészküket is, ugyanis Gigi eddig a szüleinél lakott. Az új otthon is csupán pár percre van tőlük.

„Maradtunk a kerületben, Budafok-Tétényben, itt találtuk meg az első közös fészkünket Áronnal, és már nagyban tart a költözködés. Egy háromszobás lakás, zöld kerttel, pár szomszéddal, mindössze tíz percre a szüleimtől" – mesélte Gigi a Borsnak.

Radics Gigiék már csinosítgatják. Forrás: Radics Gigi/Instagram

Az énekesnő azt is elárulta, a lakás csinosítgatását kislányuk Bella szobájával kezdték. Gigi igazi lányos hangulatú kuckót álmodott meg neki.
A pár már nagyon várja a pici érkezését, Gigi örül, hogy fiatalon szülhet, mindig is úgy érezte, sokkal érettebb a koránál. Anyukájától pedig ellesett mindent, ami ahhoz szükséges, hogy igazi feleség legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.