5 híres sportoló, aki pornózni kezdett a visszavonulás után

pornó visszavonulás sportoló szakma sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyes sportolók a pornózás mellett döntöttek, miután véget ért a karrierjük, és nem tudták fizetni a számláikat.

1. Melo Imai

Melo Imai snowboardbajnok úgy döntött, felhagy a csúszkálással és beleveti magát a felnőttfilmezésbe. Az olimpián megszerezett ismertségének köszönhetően jelenleg rengeteget keres a softcore pornóval.

2. Verona van de Leur

2002-ben Hollandiában Verona van de Leurt az év sportolójának választották. A tornász végül azért váltott szakmát, mert súlyos sérülést szenvedett az egyik edzésen, ezért nem tudott tovább versenyezni. Verona egyébként két évig hajléktalan volt és a börtönt is megjárta, de mára remekül keres.

Verona van de Leur Forrás: AFP/Aris Messinis


3. Renee Gracie

Gracie autóversenyző volt, ám nem szerepelt túl jól a versenyeken, ezért anyagi gondjai támadtak. Elkezdte pénzért árulni meztelen fotóit az interneten, majd később már videókat is készített. Egy interjúban azt nyilatkozta, hogy hála a pornónak, 30 évre felvett lakáshitelét 12 hónap alatt fizette vissza.

Renee Gracie Forrás: Getty Images/Robert Cianflone

4.Kazuhito Tadano

Kazuhito Tadano ismert baseball-játékos volt hazájában. Ennek ellenére pénzügyi gondokkal küzdött, végül elvállalt egy meleg pornófilmet. A férfit ezután egyetlen japán klub sem alkalmazta, ezért maradt a pornónál.

Kazuhito Tadano Forrás: AFP/2005 Getty Images/Doug Pensinger

5. Chyna

A kilencvenes évek végén, az egyik legismertebb női pankrátor volt Chyna. Később az egyik kollégájával, egyben párjával, készítették el első közös pornófilmjüket. A férfi később kiszállt a felnőttfilmes iparból, a nő azonban 2016-ban bekövetkezett haláláig aktív maradt. Chyna 46 évesen alkohol- és drogtúladagolásba halt bele - írja a Daily Star.

Chyna Forrás: Getty Images/Evan Agostini

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.