Suzy bezárja üzletét, ezentúl csak a zenélésből él

Forrás: Instagram/Suzy -
üzlet Suzy karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nem is olyan régen nyitotta meg saját gofrizóját, ám most mégis úgy döntött, hogy bezárja. Suzy azt mondja, annyira sok a fellépése, hogy egyszerűen nincs ideje rá.

Jollyval való szétválása után az énekesnő úgy döntött, szeretne egy biztos megélhetési forrást, nem tudhatta ugyanis, hogy a szétválásuk után is meg tud-e majd élni a zenélésből úgy ahogy eddig. Ezért nyitott Star Waffle néven egy gofrizót Budapesten, ami igen hamar népszerű lett, ugyanis az ország minden tájáról érkeztek az édességüzletbe, hogy lássák Suzyt a pult mögött.

„Az volt a célom, hogy biztos megélhetést biztosítsak a lányomnak és magamnak, hiszen nem tudtam, hogyan alakul majd a zenei pályám. A koronavírus-járvány persze nekem is keresztbe tett, de szerencsére hamar népszerű lett a környéken a bolt, így az újranyitás után sem volt okom panaszra" - mesélte Blikknek.

Csakhogy közben zenei karrierje is felfelé ívelt a Jollyval való szakítás ellenére. Az énekesnő ugyanis saját lemezén dolgozott a karantén alatt, és rengeteg felkérést is kapott.

Suzy úgy döntött, megválik üzletétől. Forrás: Instagram/Suzy

„Időközben megállapodtam Tilinger Attilával, hogy nála folytatom a zenei karrieremet és ezzel a lehető legjobb döntést hoztam.

A karantén alatt elkezdtünk egy önálló lemezen dolgozni, és szépen jöttek a fellépések is. Nekem minden hétvégén két-három bulim is volt.

Hívtak kisebb lakodalmakra és születésnapokra, így egyre kevesebb időm lett a vállalkozásomra, mostanra pedig már egyáltalán nincs" - folytatta Suzy.

Szabadidejét szeretné kislányával tölteni, hiszen számára ő a legfontosabb, éppen ezért fájó szívvel, de úgy döntött, megválik a gofrizótól.

„A lányom természetesen a karrieremnél és bármilyen üzleti vállalkozásnál fontosabb. Szeretnék vele minél több időt tölteni és ehhez bizony fel kellett adnom a vállalkozásomat.

Azt el sem tudom képzelni, hogy azért ne menjek, ha játszani hív, mert éppen a könyvelést bújom, vagy a rendeléssel foglalkozom. Persze gondolkodtam azon, hogy felveszek egy alkalmazottat, de elvetettem, mivel a gofrizót már az én nevemhez kötötték a rajongók, és nem szerettem volna csalódást okozni azoknak a vendégeknek, akik rám számítanának pult mögött. Gondolom az új tulajdonos majd meg is változtatja a nevét..." – indokolta döntését a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.