Pumped Gabo csak most kezdte, máris szép összeget keres ezzel

dj Pumped Gabo munka edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár januárban elhatározta, hogy DJ lesz. Egy barátja avatta be a szakma rejtelmeibe, szerinte pár hónap alatt annyit tanult, mint más évek alatt. Ráadásul Pumped Gabo már pénzt is keres vele, nem is akármennyit.

Dj karrierjére koncentrál január óta Pumped Gabo, ugyanis elhatározta, hogy lemezlovas lesz. El is kezdte kitanulni a szakma csínját-bínját, szerinte hónapok alatt annyit fejlődött, mint más évek alatt, mert nagyon odatette magát.

„Szombaton megyünk is fellépni Hevesbe a barátommal, aki megtanított zenélni. Egész csinos kis pénzért ahhoz képest, hogy most tanultam ezt" - mesélte Insta-sztorijában.

Csakhogy ennek egy hátulütője van, mégpedig az, hogy új munkája az edzés rovására megy. Ez pedig borzasztóan zavarja Gabót.

„Ez jó dolog, csak én csinálom ezt a fitnesz dolgot is. Volt egy összeütközés, hogy a zene az éjszakai élet, az edzés az meg nagyon nem. Volt bennem egy hatalmas feszültség, hogy sz*rul nézek ki, nem megy az edzés" - vallotta be a sztár.

Márpedig ez nagyobb probléma számára, mint azt sokan gondolnák.

„Az utóbbi hetekben értem el arra a pontra, hogy mivel már nyár is van, megőrülök. Az, hogy Pumped Gabo nincs kigyúrva, nagyobb probléma, mint a koronavírus, vagy az, hogy nincs a Földön oxigén"

Szerencsére sikerült lejutnia az edzőterembe, így megnyugodhatott, hogy újra hozhatja megszokott formáját, és a DJ pult mögött is büszkén feszíthet. Hozzátette számára a zenélés és a gyúrás is hobbi, így gyakorlatilag egy percet sem dolgozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.