Merész menyasszonyi ruhát választott Nyári Dia titkos esküvőjére - Fotó

esküvő menyasszonyi ruha Nyári Diana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pár titokban kimondta ki a boldogító igent, csak annyit lehetett tudni, hogy hamarosan egybekelnek, de a dátumot nem árulták el. A menyegzőn Nyári Dia egy meglehetősen merész menyasszonyi ruhát viselt, ami tökéletese állt formás testén.

Sokáig veszélyben volt Nyári Diáék júliusi esküvője a koronavírus miatt, de a pár azon szerencsések közé tartozik, akiknek sikerült megtartani a menyegzőt idén nyáron.

Miután megvolt Dia lánybúcsúja, és a jegyes videójukat is leforgatták, a Barátok közt színésznője és az MTVA sportriportere, Kovács Dániel titokban mondták ki az igent - írta meg a HOT! Magazin.

Nyári Dia egy meglehetően merész menyasszonyi ruhát választott. A testhez simuló darab csipkéi takarják el csupán a sztár keblét. Mivel a színésznő minden nap fut és az étkezésre is odafigyel, remek formába hozta magát, így kitűnő választás a csodás ruha.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.