Vilmos herceg szerint Harry és Meghan összejátszik a sajtóval

Forrás: Getty Images/PA/Wpa Pool -
királyi család könyv Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag Vilmos úgy gondolja, Harrynek és Meghannek köze van a legújabb botránykönyv megjelenéséhez, ugyanis így próbálják kontrollálni a sztorikat, amelyek megjelennek róluk, és ebből előnyt kovácsolnak.

Hamarosan megjelenik a várva várt könyv, amely felfedi a királyi család életének titkait. Omid Scobie és Carolyn Durand írták, akik a família szakértői. A megjelenése augusztus közepére várható, de már több részlet is kiszivárgott belőle.

Most egy olyan hír látott napvilágot, amely szerint Vilmos úgy véli, hogy Harrynek és Meghannek köze van a könyvben leírt sztorikhoz, ők adták az írok szájába a szavakat – írta az International Business Times.

Vilmos és Harry között egyre nagyobb a feszültség? Forrás: Getty Images/PA/Wpa Pool

„Vilmos szerint Harry és Meghan arra használja a könyvet, hogy kontrollálják, mi jelenik meg róluk, előnyt kovácsolnak a szórakoztatóipari kapcsolataikból, most pedig ezáltal kedvezőbb fényben tűnhetnek fel" – nyilatkozta egy ismerősük.

Bár az eddig megjelent történetek nem éppen jó színben tűntetik fel a párt.
Sokak szerint már a könyv előtt is volt feszültség a testvérpár között, de ez most csak tovább fokozódott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.