Hosszú Katinka és Ördög Nóráék a legértékesebb magyar celebek

Forrás: Ördög Nóra/Instagram -
Sebestyán Balázs Gáspár Laci Majka Hosszú Katinka Forbes Ördög Nóra Dallos Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forbes minden évben összeállítja a Legértékesebb magyar celebek listáját. Már harmadjára nyeri el az első helyezést Hosszú Katinka, de Ördög Nóra és Sebestyén Balázs is előkelő helyen végzett.

Idén is összeállította a Forbes a listát arról, kik hazánkban a legsikeresebb celebek, akik saját vállalkozást is építenek a sztárság mellett. A magazin olyan szempontokat vett figyelembe mint az ismertség, hitelesség, tartalmasság, pénztermelő képesség.

Hosszú Katinka már harmadjára került az élre a listán, őt követte Ördög Nóra.
„Mostanra piaci tesztelésre került egy brand, ami a Nánási név maga. A mi márkánk, az, ami mi vagyunk, most vált megközelíthető hellyé, kézzel fogható termékké" - mesélte Nóra a lapnak, aki férjével egy kisboltot nyitott Balatonakarattyán, ahol már saját márkás termékeik is vannak.

Ördög Nóra és Nánási Pál vállalkozása egyre sikeresebb. Forrás: Ördög Nóra/Instagram

De olyan sztárok is helyet kaptak a listán, mint Majka és Sebestyén Balázs, akik szintén egyre sikeresebbek saját vállalkozásukban.
Idén került fel először a rangsorba például Dallos Bogi és Gáspár Laci vagy Marsalkó Dávid.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.