Tücsi göndör haját napoztatta a Balaton partján - Fotó

Tücsi göndör haj meleg idő haj kánikula napszemüveg Nyár fürdőruha Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karantén után a gyönyörű modell és édesanya, Tücsi is kimerészkedett a magyar tenger partjára, nem is akármilyen hajviselettel. A kánikulának köszönhetően természetesen göndör haját hajszárítás nélkül napoztatta. 

A csinos anyuka, Tücsi sokáig egyenes hajjal kápráztatta el a rajongóit, majd kislánya születése előtt változtatott a hajviseletén, a rajongók legnagyobb örömére. A pozitív visszajelzések hatására

egyre gyakrabban mutatja meg természetesen göndör, gyönyörű hajkoronáját.

Bár ez a frizura nem éppen a legideálisabb kánikula-viselet, viszont a jó oldala, hogy hajmosás után nincs szükség hajszárításra, a nagy melegben pár perc alatt megszárad. Ezt használta ki a volt műsorvezető is, akit követői nem győztek dícsérni.

A sok pozitív komment ellenére korábban kapott hideget-meleget a külseje miatt, ugyanis kislánya születése után sok rajongója kiakadt, mikor fürdőruhás fotón mutatta meg hibáival együtt alakját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.