Benkő Balázs elárulta, mi az igazság Benkő László állapota kapcsán

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
betegség Benkő Balázs Benkő László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benkő Balázs végre tiszta vizet öntött a pohárba édesapja állapotával kapcsolatban. 

Ahogy azt korábban megírtuk, félreértésből Benkő László halálhírét keltették az interneten, ami az Omega tagjait és László családját is megviselte. Szerencsére semmi ilyesmiről nincsen szó, annak ellenére sem, hogy a híres billentyűs valóban kórházban van.

Az álhírek felröppenése óta Benkő László fia, Balázs egyetlen médiumnak sem adott interjút, ám most megtörte a csendet:

"Szándékosan nem nyilatkoztam senkinek, mert irgalmatlanul mérges vagyok a legutóbb elterjedt cikkfolyam miatt. Hiába nyilatkoztam azt, hogy a fater jól van, leírták, hogy rosszul van. Ezután történt az, hogy két nappal később arra ébredtem, hogy négyen részvétüket kívánták, majd utána még százhuszonketten. Nem tudom, miért kell ezt, miközben apukám él és virul. A helyzet az, hogy jól van, nyilván kezelés alatt van, de különösebb probléma nincsen. Nem futkorászik a Gellért-hegyen, de ettől még stabil az állapota" - mondta a Ripostnak.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Továbbá hozzá tette, az sem segíti az édesapja gyógyulását, hogy a koronavírus miatt nem találkozhat a közönséggel, nem zenélhet.

"Egy 77 éves emberről beszélgetünk, neki szükséges a társadalmi visszaigazolás, és az, hogy nem találkozik a közönséggel, megőrjíti. Ez mindenféle lelki problémát okoz neki, és ha eleve van kisebb baja, az ezen pláne nem segít" - fejtette ki Balázs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.