"Előbb leszek nagynéni, mint anya!" - Vajna Timi vallomása - Videó

Vajna Timi anyaság Palácsik Lilla nagynéni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Tímea ma reggel a Mokka reggeli adásában  húga, Palácsik Lilla várandóssága kapcsán nyilatkozott, illetve őszintén beszélt saját anyai ösztöneiről is. 

Vajna Tímea 11 évvel fiatalabb húga, Visváder-Palácsik Lilla terhessége utolsó trimeszterében jár. Timi húga terhességének hírét még Los Angelesben megtudta. Néhány hónapja viszont egy rövid időre otthagyta amerikai fényűző életét, hogy húga mellett lehessen és elsőként köszönthesse hamarosan születendő unokaöccsét, akinek már a babaváró buliján is részt vett a Andy Vajna özvegye.

Lilla terhességének első jeleit Timi vette észre a húgán, aki az elején folyamatosan tartós fáradtságra panaszkodott. Ahogy az interjúban beszámolt róla Lilla kevésbé aggódott a terhességével kapcsolatban, mint amennyire a nővére féltette őt.

https://tv2.hu/mokka/339473_mindenben-ovja-varandos-kishugat.html

"Lehet, azért vagyok annyira parás, mert nem tudom, milyen ez, nem voltam még édesanya, de lehet, hogy ha én leszek terhes, természetes lesz." -nyilatkozta a Mokkában a híresség.

Az interjúban Vajna Tímea azt is elmondta, hogy húga várandossága benne is elindította az anyai ösztönöket.

"Előbb leszek nagynéni, mint anya, de nem baj"

Aggódik a kora miatt, 38 évesen ő is szeretne mihamarabb anyai örömök elé nézni.

"Én meg egyből nagymama leszek, lehet." - hozzátette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.