Bereczki Zoltán Köllő Babett Sztárban sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most, hogy Köllő Babett és Bereczki Zoli együtt fognak dolgozni a Sztárban sztár műsorában, itt volt az ideje, hogy megismerjék egymást. 

Már tudjuk, kik lesznek a Sztárban sztár következő évadának zsűri tagjai: Bereczki Zoltán, Kökény, Papp Szabi és Köllő Babett. Bereczki a hír hallatán elárulta, hogy Attilával és Szabival már többször is dolgozott együtt, Babettel viszont nem tudott hirtelen mit kezdeni.

"Azonnal igent mondtam a felkérésre, de kíváncsi voltam, hogyan tud majd ez a négy különböző műfajban dolgozó és eltérő személyiségű ember együtt dolgozni" - kezdte Zoli, aki kissé úgy érezte, Babett kilóg a sorból.

Forrás: Polyak Attila/Origo

"Eleinte az egyetlen kakukktojás nekem Köllő Babett volt, de mint kiderült számomra, benne sokkal több van, mint amilyennek láttatja magát, vagyis láttatta magát abban a műsorban. De vele elég néhány perc és máris meggyőzi embert" - fejtette ki Bereczki a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.