Ide menekült a nyilvánosság elől Eszenyi Enikő

színház Eszenyi Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszenyi Enikő hónapok óta nem mutatkozott nyilvánosan, utoljára márciusban egy tévés interjúban reagált a Vígszínház több volt és akkori munkatársa által ellene felhozott vádakra. Most pedig kiderült, hol bujkált idáig.

Hatalmas botrány bontakozott ki, amikor a színésznő-rendezőt verbális erőszakkal vádolták. Még petíció is indult a Vígszínház egykori igazgatója ellen, amelyet olyan színészek írták alá, mint Kovács Patrícia, Stohl András és Hevér Gábor. Eszenyi Enikő élete egyik legnehezebb időszakát élte, többen próbálták meginterjúvolni sikertelenül, egy viszont biztos, újra elkezdett színjátszással foglalkozni. A Blikk információ szerint elvállalt egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen rendezett színházi work-shop szakmai felügyeletét.

Forrás:

A szerda este kezdődött programsorozat első állomása egy kerekasztal-beszélgetés volt. Eszenyi Enikő a már-már védjegyévé váló kalapban és napszemüvegben jelent meg féltucatnyi ember társaságában. Többekkel meglehtősen közvetlen volt a viszonya, ami nem meglepő, hiszen

Eszenyi Enikő az eseménynek otthont adó településen, Csengeren született és töltötte a gyerekkora egy részét,

amelyet rajongva imád, és több interjújában is mesélt a településről. Mindig is különleges helyszín lesz számára az aprócska falu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.